• bestellen

  Gesigneerd exemplaar bestellen van Costa Killer , Dwaalgast of De val van '74 ? Voor informatie, klik op BESTELLEN

  thriller 10-daagse

  Speciaal voor de thrillertiendaagse, georganiseerd door het Genootschap Nederlandse Misdaadauteurs en thrillerfansite HebbanCrimezone schreef ik een kort verhaal, getiteld "Negen levens". Lees het HIER 

 • contact

  Neem voor boekingen of informatie s.v.p. contact op met Pim Faber, via p.e.faber@outlook.com

  sociale Pim

  Ze zijn zo boeiend, die berichten van mij  op facebook , dat ik geen twitter, instagram en andere o zo interessante social media accounts nodig heb.

  crimezone

  Sinds kort heb ik op de site crimezone.nl een eigen auteurspagina. Daarop kun je zien wat er over mijn boeken is verschenen op die site, maar er staan ook columns op zoals DEZE die gaat over "auteurs en e-readers". De pagina vind je HIER.

 • pim faber

  Pim Faber werkt bij SBS6 Team Vermissingen. Hij was 20 jaar lang werkzaam bij het tv-programma VERMIST, de laatste tien jaar als eindredacteur. Hij was eindredacteur bij Opsporing Verzocht, en hij is auteur van de thrillers: Costa Killer, Dwaalgast en De val van '74. 

  gouden strop 2013

  'De val van '74' stond in 2013 op de lijst van tien boeken die kans maakten op 'De Gouden Strop',  de prijs voor het beste spannende boek van het jaar.